Citymarketing: Stage redactie & online communicatie (meeloopstage)

door | jun 16, 2020

VACATURE: STAGE REDACTIE & ONLINE COMMUNICATIE (MEELOOPSTAGE)

Stichting Citymarketing regio Amersfoort zoekt een stagiair redactie & online communicatie (meeloopstage).
Steeds meer mensen weten Amersfoort te vinden. Trotse inwoners staan te popelen om hun verhaal te vertellen. Ga jij samen met het team & lokale partners de regio nog beter op de kaart zetten?

WAT WE VAN JOU VERWACHTEN

Je woont met veel plezier in de regio Amersfoort. Van je MBO- of HBO-opleiding zit je in het tweede of derde jaar. Je schrijft graag, bent creatief en neemt initiatief. Humor is je niet vreemd. Natuurlijk hou je de ontwikkelingen in het online vakgebied nauwlettend in de gaten. Je kunt kortom niet wachten om in de praktijk aan de slag te gaan met (city)marketing! Daarnaast vind je het leuk om te leren over:

  • SEO
  • SEA (Google AdWords, YouTube)
  • Social Media (Instagram, Facebook) én advertising
  • E-mailmarketing
  • Influencer marketing
  • Contentmanagementsystemen zoals WordPress;
  • en natuurlijk waar de leukste hotspots in de regio open gaan!

WAT DEZE STAGE JE OPLEVERT

Vanuit ons opvallende pand in De Nieuwe Stad (vlakbij de binnenstad) werken we met een klein hecht team dagelijks hard om de regio Amersfoort te promoten. Je spant je in voor alle campagnes van de stichting (zie onder). Je collega’s zijn een directeur & citymarketeer en online marketeers. Naast een uitdagende stage krijg je de kans om je eigen ideeën direct uit te voeren.

WAT DOET STICHTING CITYMARKETING REGIO AMERSFOORT?

Stichting Citymarketing Regio Amersfoort wil met collectieve marketing het sociaal-economisch klimaat in regio Amersfoort bevorderen. Dat doen we met verschillende campagnes:

  • Tijd voor Amersfoort (hoe verleiden we toeristen om een bezoekje aan onze mooie regio te brengen?)
  • Locatie Amersfoort (hoe inspireren we event managers om één van de locaties in Amersfoort te kiezen?)
  • Wonen in de regio Amersfoort (hoe bevorderen we de doorstroom op de woningmarkt?)
  • Amersfoort Business (hoe zorgen we dat de leegstand binnen kantoorpanden minder wordt?)

HEB JE ER ZIN IN?

We kijken uit naar je sollicitatie! Mail je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Alexander Smeenk. Eerst een vraag? Bel dan even naar 033-4698750 en vraag naar Alexander Smeenk.

Foto header: Juri Hiensch

 

Meer interessante artikelen voor jou

Petje af Amersfoort: HBO Stage Coach (begeleider)

Petje af Amersfoort: HBO Stage Coach (begeleider)

Ieder kind verdient een gelijke kans om zich te ontwikkelen voor een kansrijke toekomst. Wil jij hieraan bijdragen? Kom dan stagelopen bij Petje af! Wij hebben een stageplek beschikbaar voor een eerste, tweede of derdejaars HBO student. Bij Petje af ontvangen we...

Buurtsportcoach: Citytrainers

Buurtsportcoach: Citytrainers

Word jij onze nieuwe Citytrainer? Lijkt het jou leuk om een groep dames in beweging te krijgen? Of wil jij graag meehelpen met de organisatie van de Koningsspelen zoals Citytrainer Feray? Misschien is dit dan iets voor jou! De cursus Citytrainer is gericht op...

Sovee: Coach studievaardigheden en taal

Sovee: Coach studievaardigheden en taal

SOVEE is op zoek naar vrijwilligers die een kind (11-13 jaar) willen coachen bij studievaardigheden en taal Ook voor studenten (vrije ruimte of honourtraject) Pedagogiek, Social Work, PABO Taalent en de Overstap zijn projecten waarin kinderen gecoacht worden op het...

GRATIS JOUW
VRAAG STELLEN?!

Heb jij een vraag over geld, schulden, seks, gezondheid, of zaken die je moet regelen. Zit je ergens mee en weet je niet meer wat je moet doen? Heb je een vraag? Of wil je gewoon even contact? Daarvoor kan je terecht bij het Jongeren Informatie Punt van Amersfoort (JIP).