Flint

Organisator

Flint
Telefoon
033 422 9229
Email
[email protected]
Website
http://www.flint.nl/
Read More
Flint

Locatie

Flint
Binnenstad
Website
https://flint.nl/

Datum

27 jun 2020
Expired!

Tijd

13:30 - 16:30

Kosten

29,50

Flint Festival Sessies Spoffin

Flint Festival Sessies

Spoffin

Het overdekte terras van Flint is dit jaar uw mini-festivalterrein!
In juni staat iedere vrijdag- en zaterdagavond in het teken van een van de festivals, die dit jaar niet kunnen doorgaan. De organisaties van Flirting With The Blues, Amersfoort JAZZ, Spoffin, MalleJan en Dias Latinos stelden voor u een intiem programma samen, zodat u de festivalsfeer dit jaar niet hoeft te missen.

Liefhebbers kunnen voor € 29,50 een plaats reserveren, inclusief een diner bereid op de Barbecue-Smoker (exclusief dranken) en u beleeft de unieke live optredens.

Programma Spoffin:
zaterdag 27 juni: B EAT

B EAT- the sizzling food mix
Wat voor geluid maakt een koolrabi? Zit er muziek in andijvie? Is spinazie echt zo goed gevoiced als iedereen zegt?  B EAT is een unieke voorstelling waar alle geluiden van het koken worden gemixt tot een vette beat.
Theatermaker Iwan Dam en sound designer/DJ Kees van Velthooven maken in ‘B EAT’ een dancetrack van keukengeluiden. Het slijpen van messen,  snijden, hakken en het sissen in de pan.
De kookgeluiden worden opgenomen, gemanipuleerd en direct verwerkt. Een gerecht als compositie. In wisselwerking met het publiek worden de geluiden en de smaken beïnvloed. En dit alles terwijl er echt wordt gekookt. Een swingende mix van dansmuziek en een heerlijk gerecht, gecombineerd met interactie, geïmproviseerde zang en trompet maakt een onvergetelijk smakelijke voorstelling.