Jong Katholiek Amersfoort

door | jun 25, 2020

Tieners

In onze parochie zijn er een paar leuke groepen voor tieners vanaf 12 jaar. Je bent van harte welkom om een keertje te komen kijken.

2GetRone

Ben jij tussen de 12 en 18 en steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan is 2GetRone zeker iets voor jou! In onze parochie zijn verschillende 2GetR groepen actief en ieder jaar start er weer een nieuwe groep.

Wat doen 2GetR groepen zoal?

Pannenkoeken bakken voor ouderen, een middag op pad met de straatpastor, koken voor daklozen, beddenrijden in het ziekenhuis, voedsel inzamelen voor de voedselbank. En ga zo maar door! Als je zelf een leuk idee hebt mag je het altijd aangeven bij de leiding.

Wil je een keer meedoen? Stuur een e-mail naar [email protected] wil je liever bellen of appen dan kan dat naar het nummer 06 22 99 69 37.

De tieners van 2GetRone zetten zich in voor kwetsbare mensen in onze eigen omgeving.

Brandhout Café

Het Brandhout Café komt eens in de 4/5 weken bij elkaar in de kerk Het Brandpunt. Jongeren tussen 12 of 15 jaar oud, zijn dan op zondagochtend om 10.45 uur welkom bij het Brandhout Café. Achter de deur van zaal 3 treffen zij elkaar in een gezellige sfeer.

Er is een programma dat aansluit bij de leefwereld van deze jongeren met onderwerpen uit de actualiteit. Soms komt er ook iemand langs om wat te vertellen over een onderwerp of ze praten bijvoorbeeld met elkaar over het geloof en wat dat kan betekenen in het dagelijks leven.

Locatie: Het Brandpunt zaal 3
Deelnemers: tieners van 12 t/m 15 jaar
Vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom.
Tijd: tijdens de viering van 10.45 uur (zaal open vanaf 10.15 uur, eindtijd rond 12.00 uur) Contactpersonen: Johan Kruize en Roland Meeuwsen, brandhoutcafé@hetbrandpunt.net

Contact

Jong Katholiek Amersfoort
Parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort
Kerklaan 22, 3828 EB Hoogland
06 22 99 69 37

Meer interessante artikelen voor jou

Tieners op Zondag

Tieners op Zondag

ToZ – Tieners op Zondag, speciaal voor jongeren zoals jij In de kerk komen jongeren samen om plezier te hebben, te luisteren naar elkaar, elkaar wat te vertellen, bijzondere mensen uit te nodigen en soms even stil te staan bij mensen met wie het minder goed gaat. Soms...

Jongeren commissie Al Miftaah

Jongeren commissie Al Miftaah

Jongeren commissie Al Miftaah organiseert tal van activiteiten voor jongeren. Nederlandstalige lezingen, workshops en conferenties, dialoogavonden. Maar ook buiten de moskee worden er activiteiten georganiseerd. Voorbeelden zijn zwemmen, zaalvoetbaltoernooien, bowlen,...

GRATIS JOUW
VRAAG STELLEN?!

Heb jij een vraag over geld, schulden, seks, gezondheid, of zaken die je moet regelen. Zit je ergens mee en weet je niet meer wat je moet doen? Heb je een vraag? Of wil je gewoon even contact? Daarvoor kan je terecht bij het Jongeren Informatie Punt van Amersfoort (JIP).