Tieners op Zondag

door | jun 17, 2020

ToZ – Tieners op Zondag, speciaal voor jongeren zoals jij

In de kerk komen jongeren samen om plezier te hebben, te luisteren naar elkaar, elkaar wat te vertellen, bijzondere mensen uit te nodigen en soms even stil te staan bij mensen met wie het minder goed gaat. Soms kijken wij een goede film, doen wij een spannend spel, beleven wij Moederdag of zoeken wij de ouderen op en gaan pannenkoeken voor ze bakken. Gewoon omdat het kan!

En met Pasen – het belangrijkste feest van de kerk- hebben wij onze jaarlijkse ‘Stand-Up’: creatief voor elkaar opkomen. Zo laten wij -jongeren- zien en brengen wij in praktijk dat wij geloven in elkaar en in iets wat wij ‘God’ noemen… Een preview van zo’n Stand-Up vind je hieronder!

De Fonteinkerk is dus niet een gewone kerk. Een beetje gek, bijzonder en gedurfd. Op zo’n twaalf zondagen per jaar, om 10 uur: Tieners op Zondag (ToZ).

Wil je een keer komen kijken? Ben je nieuwsgierig naar de thema’s van het seizoen? Wil je meer weten over ToZ? MAIL dan naar Jelle of neem een kijkje op onze Facebook-pagina.

Dus…zit je op de middelbare school en heb je een beetje lef? Dan kan de Fonteinkerk leuk en inspirerend zijn.

ADRESGEGEVENS
  • Robert Kochstraat 4
    3817 JM Amersfoort
  • 033 461 4995

 

Meer interessante artikelen voor jou

Jong Katholiek Amersfoort

Jong Katholiek Amersfoort

Tieners In onze parochie zijn er een paar leuke groepen voor tieners vanaf 12 jaar. Je bent van harte welkom om een keertje te komen kijken. 2GetRone Ben jij tussen de 12 en 18 en steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan is 2GetRone zeker iets voor jou! In onze...

Jongeren commissie Al Miftaah

Jongeren commissie Al Miftaah

Jongeren commissie Al Miftaah organiseert tal van activiteiten voor jongeren. Nederlandstalige lezingen, workshops en conferenties, dialoogavonden. Maar ook buiten de moskee worden er activiteiten georganiseerd. Voorbeelden zijn zwemmen, zaalvoetbaltoernooien, bowlen,...

GRATIS JOUW
VRAAG STELLEN?!

Heb jij een vraag over geld, schulden, seks, gezondheid, of zaken die je moet regelen. Zit je ergens mee en weet je niet meer wat je moet doen? Heb je een vraag? Of wil je gewoon even contact? Daarvoor kan je terecht bij het Jongeren Informatie Punt van Amersfoort (JIP).