DLC In The Summer Hangout-Playground-Local Food

door | jun 18, 2020

Deze zomer kun je relaxen op een rustig terras, lekker eten, goede muziek en leuke activiteiten.
Het kan deze zomer bij ‘DLC in the Summer’ op de Wagenwerkplaats in Amersfoort.

En jawel, er is een heuse jeu de boules-baan! Verder vinden er de hele zomer workshops en activiteiten in de weekenden plaats. Hier wordt in een later stadium meer over bekend gemaakt.
Krijg je trek? Rondom het plein staan een aantal foodtrucks met heerlijk eten en drinken.

DE HELE ZOMER, DONDERDAG TOT EN MET ZONDAG

De Wagenwerkplaats is een historisch spoorcomplex, dat ligt achter station Amersfoort Centraal. De zomeractiviteiten vinden vanaf 1 juni elke week plaats, van donderdag tot en met zondag vanaf de namiddag. De toegang tot het terrein is gratis. Doordat het complex lekker groot is, is het goed mogelijk om afstand van elkaar te houden. Voor de activiteiten is er een protocol waarmee voldaan wordt aan de RIVM-richtlijnen en overheidsmaatregelen.

Houd de Facebook van DLC Restaurant in de gaten voor meer informatie over de programmering en het reserveren van een plekje. Vanaf 1 juni, van donderdag t/m zondag.
Kom je deze zomer langs?

DLC restaurant
Soesterweg 332
3812BH Amersfoort
https://dlcrestaurant.nl/

Meer interessante artikelen voor jou

Projecthuis Madiba Liendert

Projecthuis Madiba Liendert

Leuke activiteiten voor jong en oud Sportief wandelen, Kickboksen, zelfverdediging, huiswerkbegeleiding, natuurlessen, naailessen, workshops, NL taalles, kookles voor meiden, tekenles, ouderkindochtenden kledingbank en meer... iedere week zoveel leuks! Doe lekker mee!...

NUL33 Eten-Drinken-Genieten

NUL33 Eten-Drinken-Genieten

Of je nu een snelle koffie wilt, uitgebreid wilt lunchen of 's avonds toe bent aan een drankje: bij Nul33 in het hart van Amersfoort zit je goed. Het pand is sfeervol en gezellig. In het weekend is Nul33 extra lang open en kun je er prima terecht voor een borrel of...

GRATIS JOUW
VRAAG STELLEN?!

Heb jij een vraag over geld, schulden, seks, gezondheid, of zaken die je moet regelen. Zit je ergens mee en weet je niet meer wat je moet doen? Heb je een vraag? Of wil je gewoon even contact? Daarvoor kan je terecht bij het Jongeren Informatie Punt van Amersfoort (JIP).