Weerbaarheidstraining Vathorst – Hooglanderveen

door | okt 30, 2020

Weerbaarheidstraining voor meiden

Weerbaarheidstraining voor meiden

Ben jij tussen de 10 en 14 jaar, wil je meer zekerheid en sterker in je schoenen staan? Sluit dan aan bij de weerbaarheidstrainingen voor meiden in Vathorst/Hooglanderveen.
Elke maandag is er een training in gymzaal De Bron, van 14.30 tot en met 15.30 uur. 
Het is speciaal voor meiden! Tijdens deze weerbaarheidstrainingen wordt er aandacht besteed aan zowel mentale als fysieke weerbaarheid. Er zijn 5 trajecten in het jaar. Elk traject is 5 euro.

Wil je meer informatie over de weerbaarheidstrainingen voor meiden in Amersfoort? Neem dan contact op met buurtsportcoach Piroska Baars via [email protected] of 06 10970812.

Meer interessante artikelen voor jou

Sovee: Aanpak thuiszitters

Sovee: Aanpak thuiszitters

SOVEE helpt jongeren binnen enkele weken weer naar school te gaan Wanneer jongeren tussen de 12 en 23 jaar al langere tijd niet naar school gaan, is er meer aan de hand dan een gebrek aan motivatie. Veelal ligt de oorzaak in de psychosociale hoek. Scholen,...

GRATIS JOUW
VRAAG STELLEN?!

Heb jij een vraag over geld, schulden, seks, gezondheid, of zaken die je moet regelen. Zit je ergens mee en weet je niet meer wat je moet doen? Heb je een vraag? Of wil je gewoon even contact? Daarvoor kan je terecht bij het Jongeren Informatie Punt van Amersfoort (JIP).