Informatie over alcohol & drugs.

door | apr 27, 2020

Zit je niet lekker in je vel, heb je problemen door alcohol, drugs, gokken of gamen thuis of op school? Dan is Jellinek Jeugd er voor jou. We helpen kinderen en jongeren tussen de 0 en 23 jaar met allerlei problemen.

Zie deze pagina voor meer informatie: Jellinek Jeugd

Blow of game je teveel? Of gebruik je drugs om je problemen te vergeten? Zijn er problemen in het gezin door bijvoorbeeld alcoholgebruik? Of zeggen ze dat je altijd zo druk bent? Of misschien maken je ouders zich wel heel erg zorgen om je.

Misschien kun je zelf niet goed stoppen met gamen of blowen en heb je eigenlijk niet door dat je langzaam verslaafd bent geraakt. Soms kan het zijn dat je last hebt van een ‘psychisch probleem’. Dit is een moeilijk woord dat betekent dat er iets met je aan de hand is wat je van de buitenkant niet kan zien. Vaak kun je dit goed oplossen door er bijvoorbeeld over te praten of medicijnen te slikken.

Als je weet wat er met je aan de hand is dan, dan begrijp je zelf en de mensen om je heen zelf beter waarom je zo doet. Ben je tussen de 12 en 23 jaar? Dan kun je bij Jellinek Jeugd voor hulp terecht. We helpen je ook als je andere klachten hebt, zoals ADHD of somberheid. Of als er problemen zijn met je ouders, bijvoorbeeld over je middelengebruik. Je hoeft hiervoor dus niet naar een andere organisatie.

Hoe neem je contact met ons op?

Je kunt je bij Jellinek Jeugd aanmelden als je hulp zoekt voor je probleem. Natuurlijk kun je ook eerst contact met ons opnemen om advies te vragen. Bellen, mailen of even langslopen, het kan allemaal. Dit kun je zelf doen, maar je kunt bijvoorbeeld ook je ouders vragen dit voor je te doen. En natuurlijk kun je ook naar je huisarts gaan als je dat prettiger vindt. Dit zijn onze contactgegevens:

  • Bellen: 020-590 55 55 (bel ook voor het maken van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek)
  • Maandag tot en met vrijdag,  tijdens kantooruren. Buiten deze tijden kun je je telefoonnummer achterlaten en word je teruggebeld.
  • Mailen:[email protected]

 

Meer interessante artikelen voor jou

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

GRATIS JOUW
VRAAG STELLEN?!

Heb jij een vraag over geld, schulden, seks, gezondheid, of zaken die je moet regelen. Zit je ergens mee en weet je niet meer wat je moet doen? Heb je een vraag? Of wil je gewoon even contact? Daarvoor kan je terecht bij het Jongeren Informatie Punt van Amersfoort (JIP).