Buurtsportcoaches

door | apr 27, 2020

Wij zijn het team buurtsportcoaches in Amersfoort. ‘Sport en bewegen voor iedereen’ is ons motto. We doen niets liever dan zoveel mogelijk jongeren in beweging brengen. Dat doen we door allerlei activiteiten in de wijken te organiseren. Dus als je vragen hebt over het sportaanbod in Amersfoort, of welke sport of activiteit het beste bij je past: neem contact met ons op.

Het is een uitgebreid aanbod, waar vast een activiteit tussen staat die bij jou past. Kom je er niet uit en heb je extra informatie of advies nodig? Bel met de buurtsportcoach voor een gratis persoonlijk beweegadvies.

Liever direct contact met één van onze buurtsportcoaches jongeren, mail, bel of app dan naar Jorit of Sven.

                                     
Sven Slop | [email protected] | 06-81275292  Jorit Jongetjes | [email protected] | 06-41411326

 

Meer interessante artikelen voor jou

Zaalvoetbal voor jongeren van 13 t/m 18 jaar

Zaalvoetbal voor jongeren van 13 t/m 18 jaar

Zaalvoetbal voor jongeren van 13 t/m 18 jaar elke vrijdag   |   17:05 - 18:30 uur   |   Sporthal Nieuwland Elke vrijdag wordt er in sporthal Nieuwland gezaalvoetbald. Deelnemen kost 1 euro per keer te betalen bij Roy Boute. Het is vrije inloop dus opgeven is niet...

Krav Maga

Krav Maga

Een eenvoudig aan te leren zelfverdedigingssysteem voor jong en oud! Helaas voelt iedereen zich in de huidige samenleving weleens onveilig. Op school, de sportclub, op straat, in het uitgaansleven, op het werk en zélfs in de thuissituatie. Door te werken aan je...

GRATIS JOUW
VRAAG STELLEN?!

Heb jij een vraag over geld, schulden, seks, gezondheid, of zaken die je moet regelen. Zit je ergens mee en weet je niet meer wat je moet doen? Heb je een vraag? Of wil je gewoon even contact? Daarvoor kan je terecht bij het Jongeren Informatie Punt van Amersfoort (JIP).