Gratis inloopavond jongerencentrum Vathorst

door | mei 19, 2020

Gratis inloopavond jongerencentrum Vathorst

Het jongerencentrum is iedere dinsdag open van 19.00 – 22.00 uur en iedere zaterdag van 17.00 – 22.00 uur. In het jongerencentrum kun je gamen, tafelvoetballen en gezelschapsspellen spelen. Iedere zaterdag kan er de hele middag en avond gebruik worden gemaakt van de gymzalen. Af en toe organiseren jongeren een FIFA toernooi, voor de winnaars zijn er dan cadeaubonnen. Er wordt vaak samen gegeten en iedereen die voor het eerst komt wordt goed opgevangen en welkom geheten.

Wat, waar & wanneer?!

Toegang: Gratis
Locatie: De Brink in Vathorst
Wanneer: Dinsdag open van 19.00 – 22.00 uur en iedere zaterdag van 17.00 – 22.00 uur.
Meer informatie en aanmelden kan bij Cheryl Kuiperdal, Tel 06 1283 9489.
Instagram: @jongerencentrumvathorst033 @033Teens

Meer interessante artikelen voor jou

Max Music – Creatieve workshops

Max Music – Creatieve workshops

Creatief traject voor jongeren in uitdagende situaties In elke workshop leren jongeren zichzelf en hun kwaliteiten steeds op een andere manier kennen. Je werkt samen met andere jongeren om tot mooie eindresultaten te komen zoals songs, foto's en graffiti pieces. Aan...

GRATIS JOUW
VRAAG STELLEN?!

Heb jij een vraag over geld, schulden, seks, gezondheid, of zaken die je moet regelen. Zit je ergens mee en weet je niet meer wat je moet doen? Heb je een vraag? Of wil je gewoon even contact? Daarvoor kan je terecht bij het Jongeren Informatie Punt van Amersfoort (JIP).