Steppen door Amersfoort

door | okt 5, 2020

Op de step door Amersfoort

Huur een step in Amersfoort en ervaar zelf hoe leuk steppen is. Langs de route zijn voldoende mogelijkheden om te eten, shoppen of simpelweg een terrasje te pikken.

6 prachtige routes

Als je een step gaat huren in Amersfoort, zijn er 6 routes om uit te kiezen: de binnenstad zelf, één door het aantrekkelijke singelpark, de nieuwe puzzelroute (TIP!), de brouwerijenroute én 2 sportieve routes naar de Soesterduinen. Tenslotte is er een prachtige groene route langs de Valleibeken. Kijk hier voor de routes. Let op: route 2 is een toffe route voor een spannend verjaardagsfeest!

De prijs voor stepverhuur is € 10,- pp inclusief sloten, kaarthouders en routebeschrijving. Kijk hier voor alle prijzen.

Om te reserveren mail of bel 033-4759594 of 06-11516840.
https://sportstep.nl/geniet-van-een-dagje-uit-step-huren/

 

STEPEVENTS
Oliesteeg 10
3811 JW Amersfoort
T: 033 475 95 94
E: [email protected]

Meer interessante artikelen voor jou

Max Music – Creatieve workshops

Max Music – Creatieve workshops

Creatief traject voor jongeren in uitdagende situaties In elke workshop leren jongeren zichzelf en hun kwaliteiten steeds op een andere manier kennen. Je werkt samen met andere jongeren om tot mooie eindresultaten te komen zoals songs, foto's en graffiti pieces. Aan...

GRATIS JOUW
VRAAG STELLEN?!

Heb jij een vraag over geld, schulden, seks, gezondheid, of zaken die je moet regelen. Zit je ergens mee en weet je niet meer wat je moet doen? Heb je een vraag? Of wil je gewoon even contact? Daarvoor kan je terecht bij het Jongeren Informatie Punt van Amersfoort (JIP).