Urban Sports Park Vathorst

door | jun 19, 2020

Het Urban Sports park Vathorst is een combinatie van Calisthenics en Ninja Warrior.

HINDERNISSEN

,,Ninja warrior is de nieuwste hype op het gebied van urban sports en is bekend van tv-programma’s zoals American Ninja Warrior en Ninja Warrior NL van SBS6. Het doel is om aan het einde van de hindernisbaan te komen zonder daarbij de grond aan te raken. De Ninja Warriorbaan in Vathorst is uniek voor Nederland en kent zes niveaus, van beginner oplopend naar expert.”

“Calisthenics is een mix van fitness en gymnastics. Het is ontstaan in het oude Griekenland als training voor de soldaten. Deze sport beoefen je vooral met je eigen lichaamsgewicht waardoor je kracht, coördinatie, flexibiliteit en conditie tegelijk traint. Calisthenics kent drie onderdelen:
-The basics (opdrukken, pull-ups, dips enz)
-Power moves (Human flag, Handstand, Front lever, Back lever, enz)
-Freestyle (vergelijkbaar met turnen rekstok maar dan met gebruik van het hele park).
Calisthenics is voor iedereen!”

Locatie:
Het park ligt aan de achterkant van Sporthal De Brink
Adres: Wezeperberg 6
3825 DJ Amersfoort
[email protected]

7 dagen in de week 24uur per dag open!

Meer interessante artikelen voor jou

Max Music – Creatieve workshops

Max Music – Creatieve workshops

Creatief traject voor jongeren in uitdagende situaties In elke workshop leren jongeren zichzelf en hun kwaliteiten steeds op een andere manier kennen. Je werkt samen met andere jongeren om tot mooie eindresultaten te komen zoals songs, foto's en graffiti pieces. Aan...

GRATIS JOUW
VRAAG STELLEN?!

Heb jij een vraag over geld, schulden, seks, gezondheid, of zaken die je moet regelen. Zit je ergens mee en weet je niet meer wat je moet doen? Heb je een vraag? Of wil je gewoon even contact? Daarvoor kan je terecht bij het Jongeren Informatie Punt van Amersfoort (JIP).