Jongeren hulp ONLINE! (Gratis en anoniem)

door | nov 2, 2020

Voel je je gespannen, angstig of somber? Maak je je zorgen over school, familie of werk? Ben je eenzaam of verdrietig? Zit je met vragen over je liefdesleven of relatie?

KLIK HIER: https://jongerenhulponline.nl/

 

Hoe groot of klein je probleem ook is, waar je ook mee zit of als je gewoon je hart wilt luchten, bij Jongeren Hulp Online vind je snel, anoniem en gratis hulp.

Deze website is bedoeld om je op weg te helpen in het direct vinden van passende (online) ondersteuning en te voorkomen dat je -al googelend- verdwaalt in het woud van instanties, hulpverleners, websites en bedrijven.

De zes organisaties die nu meedoen met Jongeren Hulp Online zijn:

Bij elkaar dekken ze heel veel soorten problemen en vragen van jongeren en kinderen.
De ondersteuning van de aangesloten hulplijnen verschilt: van praten over je gevoelens met een getrainde vrijwilliger tot het inroepen van een professional in een situatie waarin de nood hoog is.

Maar in alle gevallen zijn ze er voor jou. Met een luisterend oor, praktische tips, adviezen en doorverwijzing.
En we herhalen het nog maar een keer: of het nou gaat om chatten, appen, mailen en bellen: de hulp die we op Jongeren Hulp Online samenbrengen is allemaal anoniem en gratis.

https://jongerenhulponline.nl/

 

Meer interessante artikelen voor jou

Sovee: Aanpak thuiszitters

Sovee: Aanpak thuiszitters

SOVEE helpt jongeren binnen enkele weken weer naar school te gaan Wanneer jongeren tussen de 12 en 23 jaar al langere tijd niet naar school gaan, is er meer aan de hand dan een gebrek aan motivatie. Veelal ligt de oorzaak in de psychosociale hoek. Scholen,...

GRATIS JOUW
VRAAG STELLEN?!

Heb jij een vraag over geld, schulden, seks, gezondheid, of zaken die je moet regelen. Zit je ergens mee en weet je niet meer wat je moet doen? Heb je een vraag? Of wil je gewoon even contact? Daarvoor kan je terecht bij het Jongeren Informatie Punt van Amersfoort (JIP).