Jongeren hulp ONLINE! (Gratis en anoniem)

door | nov 2, 2020

Voel je je gespannen, angstig of somber? Maak je je zorgen over school, familie of werk? Ben je eenzaam of verdrietig? Zit je met vragen over je liefdesleven of relatie?

KLIK HIER: https://jongerenhulponline.nl/

 

Hoe groot of klein je probleem ook is, waar je ook mee zit of als je gewoon je hart wilt luchten, bij Jongeren Hulp Online vind je snel, anoniem en gratis hulp.

Deze website is bedoeld om je op weg te helpen in het direct vinden van passende (online) ondersteuning en te voorkomen dat je -al googelend- verdwaalt in het woud van instanties, hulpverleners, websites en bedrijven.

De zes organisaties die nu meedoen met Jongeren Hulp Online zijn:

Bij elkaar dekken ze heel veel soorten problemen en vragen van jongeren en kinderen.
De ondersteuning van de aangesloten hulplijnen verschilt: van praten over je gevoelens met een getrainde vrijwilliger tot het inroepen van een professional in een situatie waarin de nood hoog is.

Maar in alle gevallen zijn ze er voor jou. Met een luisterend oor, praktische tips, adviezen en doorverwijzing.
En we herhalen het nog maar een keer: of het nou gaat om chatten, appen, mailen en bellen: de hulp die we op Jongeren Hulp Online samenbrengen is allemaal anoniem en gratis.

https://jongerenhulponline.nl/

 

Meer interessante artikelen voor jou

Jongerenloket Amersfoort

Jongerenloket Amersfoort

Jongerenloket Amersfoort Wij zijn een loket voor jongeren van 18 tot 27 jaar met vragen over werk, opleiding en uitkering. Waarom moeilijk doen als het samen kan 🙂 “Kom van die bank af! Je hebt het vast vaker gehoord. Maar geloof ons, je gaat je echt zoveel beter...

Krav Maga

Krav Maga

Een eenvoudig aan te leren zelfverdedigingssysteem voor jong en oud! Helaas voelt iedereen zich in de huidige samenleving weleens onveilig. Op school, de sportclub, op straat, in het uitgaansleven, op het werk en zélfs in de thuissituatie. Door te werken aan je...

GRATIS JOUW
VRAAG STELLEN?!

Heb jij een vraag over geld, schulden, seks, gezondheid, of zaken die je moet regelen. Zit je ergens mee en weet je niet meer wat je moet doen? Heb je een vraag? Of wil je gewoon even contact? Daarvoor kan je terecht bij het Jongeren Informatie Punt van Amersfoort (JIP).