Kopzorgen spanning & stress thuis 19 november 2020

door | jun 24, 2020

Training Kopzorgen (12 tot 16 jaar)

De training Kopzorgen is er voor jongeren die een extra steuntje kunnen gebruiken doordat ze thuis veel spanning en stress meemaken. Per groep doen tussen de 6 en 10 jongeren mee. Door samen ervaringen uit te wisselen voelen ze zich gezien, gesteund en ervaren de jongeren dat ze niet de enige zijn.

Soms gebeuren er dingen thuis die veel spanning en stress geven. Een vader, moeder, broer of zus die (psychisch) ziek of verslaafd is, heftige ruzies, een echtscheiding of geldzorgen. Spanning en stress hebben op iedereen in het gezin invloed en dat kan best lastig zijn.

Daarom starten Indebuurt033 en Jellinek Preventie vanaf donderdag 19 november 2020 een pubertraining Kopzorgen voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar die thuis veel spanning of stress hebben. In 8 wekelijkse bijeenkomsten van 1 tot 1,5 uur worden er samen ervaringen uitgewisseld, informatie gedeeld en wordt plezier gemaakt. Voor ouders is er een ouderbijeenkomst.

START : Donderdag 19 november 2020 (8 bijeenkomsten)
TIJD : 16.30-18.00 uur
PLAATS : Jellinek, Utrechtseweg 11-13 Amersfoort

Voor informatie en/of aanmeldingen kunt u contact opnemen met het Aandacht team spanning thuis.
Dit team is bereikbaar op maandag t/m donderdag tijdens kantooruren per mail
([email protected]) of per telefoon (033-2048677). Er volgt uiterlijk binnen twee werkdagen een
reactie.

   

Meer interessante artikelen voor jou

Jongerentherapie Amersfoort Rustenburg

Jongerentherapie Amersfoort Rustenburg

Psychotherapie en coaching voor jongeren van 12 t/m 25 jaar Psychotherapie helpt je problemen op te lossen waar je zelf niet uit komt, of die met hulp nou eenmaal sneller op te lossen zijn. Het helpt je om de oorzaak van je probleem aan te pakken zodat je weer vooruit...

Bijstandsuitkering aanvragen

Bijstandsuitkering aanvragen

Als je werkloos bent of niet voldoende geld hebt om van te leven, dan kan je een bijstandsuitkering aanvragen. Om in aanmerking te komen voor een bijstandsuitkering moet je in ieder geval voldoen aan de volgende voorwaarden: Je staat ingeschreven bij het UWV...

ANONIEM EN GRATIS JOUW
VRAAG STELLEN?!

Heb jij een vraag over geld, schulden, seks, gezondheid, of zaken die je moet regelen. Zit je ergens mee en weet je niet meer wat je moet doen? Heb je een vraag? Of wil je gewoon even contact? Daarvoor kan je terecht bij het Jongeren Informatie Punt van Amersfoort (JIP).